הקלטת המפגש הוירטואלי למתעניינים בלימודי מוסמך במתמטיקה

14 יוני, 2021

ביום שלישי 08/06/2021 נערך מפגש וירטואלי למתעניינים בלימודי מוסמך במתמטיקה באוניברסיטה העברית.

המפגש התקיים בזום וניתן לצפות בהקלטתו בקישור.

בתוכנית המפגש:

סדנה מתקדמת לתלמידי תואר ראשון מצטיינים

13 יוני, 2021

מכון איינשטיין למתמטיקה יקיים הקיץ סדנה לתלמידי תואר ראשון מצטיינים (שנים ב' וג') בין התאריכים 02.09.2021  -  22.08.2021.

תכני הסדנה

מטרת הסדנה היא לחשוף את המשתתפים לנושאים מתמטיים מתקדמים בדגש מחקרי.

פרופ' דוד קשדן הוזמן לשאת הרצאת מליאה בקונגרס הבינלאומי למתמטיקאים 2022

9 יוני, 2021

פרופ' דוד קשדן ישא הרצאת מליאה בקונגרס הבינלאומי למתמטיקאים (ICM), שיתקיים בסנט פטרבורג, רוסיה, 6-14/6/2022.

הקונגרס הבינלאומי למתמטיקאים הוא הכנס החשוב והמשפיע ביותר במתמטיקה עיונית ושימושית, והוא מתקיים מדי ארבע שנים בחסות האיגוד המתמטי הבינלאומי (IMU). פרסים יוקרתיים רבים, בהם מדליית פילדס, מוענקים בטקס הפתיחה של הקונגרס. הזמנה לשאת הרצאת מליאה, בפני אלפי המשתתפים בקונגרס, נחשבת לכבוד מיוחד בקהילה המתמטית.

פרטים נוספים על הקונגרס והרצאות המליאה באתר הקונגרס.

ד"ר אור הרשקוביץ' זכה במלגת אלון

3 יוני, 2021

ברכות לד"ר אור הרשקוביץ' זוכה במלגת אלון תשפ"א.

מלגת אלון היא מלגה שניתנת על ידי הוועדה לתכנון ולתקצוב של המועצה להשכלה גבוהה (ות"ת) ונועדה לאפשר קליטה של סגל מחקר צעיר ומצטיין באוניברסיטאות בישראל.

טקס פרס שאו

18 מאי, 2021

לנוכח מגפת הקורונה העולמית, טקס פרס שאו לשנת 2020 יתקיים באופן וירטואלי ביום חמישי, 20 במאי 2021.

הטקס ישודר בערוץ היוטיוב, בעמוד הפייסבוק ובאתר של פרס שאו.

למידע נוסף ראו את ההזמנה לטקס פרס שאו.

בטקס יחלקו כבוד לחתני פרס שאו לשנת 2020 ובהם חתני הפרס במדעים המתמטיים: אלכסנדר בלינסון ודוד קשדן.