קול קורא לחילופי סטודנטים תשפ"ד | מכון איינשטיין למתמטיקה

קול קורא לחילופי סטודנטים תשפ"ד

14 נובמבר, 2022

נפתחה ההרשמה לתכנית חילופי סטודנטים לשנת הלימודים הבאה (תשפ"ד 2023-2024).

לימודים בחו"ל כחלק מלימודי התואר הם חוויה אדירה ומאתגרת אקדמית וגם הזדמנות להכיר אנשים מכל העולם ולהתפתח מבחינה אישית ומקצועית.

התכנית מיועדת לסטודנטים לתואר בוגר (הגשת מועמדות משנה ב' ואילך), מוסמך ודוקטורט.

מועד אחרון להגשת מועמדות: 30.11.2022

יריד חילופי סטודנטים יתקיים בתאריך 16.11.2022 בשעה 16:30 באולם מקסיקו בקמפוס הר הצופים. ביריד תוכלו לפגוש נציגים מאוניברסיטאות מרחבי העולם, סטודנטים שכיום נמצאים בחילופים בחו"ל ובוגרים של התכנית, שישמחו לשתף אתכם בחוויית החילופים שלהם ולענות על שאלות.

מפגש זום ייעודי לתלמידי הפקולטה למתמטיקה ולמדעי הטבע יתקיים בתאריך 23.11.2022. לפרטים נוספים והרשמה.

זום פתוח על ההרשמה לתוכנית חילופי סטודנטים יתקיים בתאריך 25.11.2021

רכזות תכנית חילופי הסטודנטים ברשות לבינלאומיות יקיימו מפגש זום בשיתוף עם נציגים מהפקולטה בכדי לענות על שאלות ולהכווין סטודנטים בתהליך ההרשמה. לפרטים נוספים.